30.12.2016

Hääpaikkakiertue #1

I´m back! Hullujen työkiireiden vuoksi kirjoittaminen on jäänyt tauolle, mutta täällä ollaan taas. Ja nyt on aika paljastaa valikoitunut hääpaikka...

#1, Valimo, Mathildedalin RuukkitehtaatAhh...
Mathildedal on reilun tunnin ajomatkan päässä Turun keskustasta, puoli tuntia Salon keskustasta etelään. Siellä hintataso oli sen verran edullisempi, että kuljetuksineen tilavuokra on samaa luokkaa kuin toiseksi ja kolmanneksi jääneissä vaihtoehdoissa.Iso valoisa tila
Tässä tilassa jokainen mahtuu bailaamaan tai istumaan pöydän ääressä oman mielensä mukaan.

Korkea katto
Tähän kattoon ajattelin ripustaa kangasta ja valoja. Se varmasti toisi tilaan myös lämpöä.

Pyöreät pöydät ja kauniit puiset tuolit
Ei ole pyöreitä pöytiä Valimossakaan, mutta jos budjetti ei tule vastaan, niin sellaiset on ajatuksena vuokrata. Penkkien vuoksi on toki vuokrattava tuolitkin... Hienoja puisia tuoleja ei vaan oikein löydy kalustevuokrausfirmoistakaan.Ulos avautuvat ovet
Tässä kuvassa etualalla on samassa rakennuksessa toimiva museo. Juhlatilaan vie siis tuo takimmainen ovi. Mutta siis ylempänä ollut sisäkuva on lähes suoraan ovelta otettu, joten tämä toive toteutui. :)

Peiliseinä
Eipä ole peiliseinää täälläkään. :D Itseasiassa ei ole peilejä muutenkaan. Tähän on kuitenkin tarkoitus löytää ratkaisu koristuksella ja pöytäsomisteilla. Tästä lisää myöhemmin...Listassani ei ollut majoitusmahdollisuutta, mutta se on tärkeä varsinkin, kun juhlapaikka sijaitsee kauempana. Olisi hienoa, jos tulevat kaasot/bestmanit olisivat myös yötä paikan päällä, sillä silloin seuraavan päivän siivous onnistuisi näpsäkämmin. Mathildedalissa on juhlapaikan kanssa samassa pihapiirissä ihana sympaattinen hotelli, johon johtaa persoonallinen silta. Ehdoton plussa siis tämäkin!


Pisteenä i:n päällä ihana miljöö! Voin vaan kuvitella millaisia kuvia tässä miljöössä saadaan aikaan. <3 Mistä tulikin mieleeni, että myös kuvaaja on saatu varattua. ;)Mutta myönnettäköön, että yksi huono puoli on tässäkin helmessä. Nimittäin ulkovessat. :D Noh, itse en niitä niinkään vieroksu, vaikka mekko saattaakin tuottaa haastetta. Toivottavasti se ei ole ongelma myöskään vieraille. 


Tässä siis vihdoin meidän hääpaikkamme! Tyytyväisempi tuskin voisin olla. :) <3

4 kommenttia:

 1. Aijaijai, mikä paikka! <3
  Haluun tulla kyllä kärpäseksi kattoon tai muuten kuokkavieraaksi tuolla pidettäviin häihin! V A U.

  Joko teillä on hääkuvaaja? Voisin kuvitella, mitä mahdollisuuksia miljöö tarjoaa kuville. :)

  Eveliina/auringonkukkamorsian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä itekin hyvin innoissani. <3
   Kuvaaja on juu varattu, teen todennäköisesti aiheesta vielä oman postauksen. :)

   Poista
 2. Hei,
  Kiinnostaisiko sinua osallistua Tampereen Häämessuille (4.-5.2.) ja pienimuotoiseen blogimiittiin?
  Messuthan ovat kaksipäiväiset mutta miitti olisi lauantaina ja treffattaisiin klo 12. Tähän sisältyy ilmainen sisäänpääsy. Miitti järjestettäisiin ensimmäistä kertaa Tampereella joten ollaan ihan alkutekijöissään, mutta olisi kiva päästä vaihtamaan ajatuksia muiden bloggareiden kanssa ja tutustua. Ehkä voisimme saada muutamia puhujiakin meille samalla kun kahvitellaan :) Goodiebagiakin yritän järjestää mutta sellainen ei toteudu jossei ole osallistujia ;)
  Olethan minuun pian yhteydessä hile89@gmail.com!
  T. Hile
  http://hullunahaihin.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kivan ja persoonallisen hääpaikan olette löytäneet :) Luin blogisi kaikki postaukset tässä yhdeltä istumalta ja vaikuttaa todella kivalta! Jään ehdottomasti seuraamaan :)

  Anna/ http://aimeretcherir.blogspot.fi/

  VastaaPoista