10.10.2016

Ensimmäinen häälehti!

Olen maailman paras keksimään itselleni sekä tähdellistä että vähemmän tähdellistä tekemistä. Kyky näyttää pakkopullarutiineille kinnasta ja rentoutua on taito, jota haluaisin ehdottomasti oppia. Tänään olen löytänyt kummasti omaa aikaa. Lauantainen nilkan nyrjäyttäminen ja sitä kautta pois koiralenkkivahvuudesta jääminen on osasyy, mutta totta puhuakseni pelkään unohtaneeni jotain tärkeää.. Istuin siis alas, sytytin kynttilän ja aloin lukea ensimmäistä häälehteäni!



Lehti alkoi jutulla jakartalaisen morsiamen ja suomalaisen sulhon neljänsadan hengen hääjuhlasta. Hääkakkuna oli 9-kerroksinen iso linna, jolla oli korkeutta about kaksi ja puoli metriä. Miljöö oli koristeltu lumoavaksi metsäksi ja rahaa oli palanut enemmän kuin me saisimme kokoon koko elämämme aikana. Pakko myöntää, että tässä kohdin suhtauduin skeptisesti koko lehden lukemiseen. Muutenkin olen juuri nyt siinä tilanteessa, jossa pilvilinnoissa leijailleet suunnitelmat kohtaavat todellisuuden ja lompakon realistiset rajat.

Kokemus kuitenkin muuttui valoisammaksi ja suurin osa lehden sisällöstä oli ihan toteutettavissa olevia ideoita. Ja pakko myös kehua kansia, joissa oli päällä samettinen lakkaus. Tuntui niin ihanalta käsissä! Olen siis pohjakoulutukseltani graafinen suunnittelija, joten kiinnitän ehkä keskivertoa enemmän huomiota monen mielestä epäolennaisiin asioihin. :)

Luetko sinä häälehtiä vai tuleeko niistä inspiksen sijaan masis?

P.S. Kaikissa kolmessa finaaliin selvinneessä juhlapaikassa on nyt käyty, palaan niihin vielä kun päätös on tehty.

6 kommenttia:

  1. Onpa tunnelmallinen kuva! On helppo kuvitella, miten fiilistelet kynttilän valossa lehteä. :) Itse en ole mikään häälehtifani. Kyllähän niitä tuli luettua (ja edelleen häiden jälkeen selattua), mutta en oikeastaan saanut niistä ideoita, toisaalta en myöskään masentunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Huomasin lehden herättävän itseasiassa pienen kapinallisen morsmaikun itsessäni ja ajatelleeni jossakin kohdin että "jos tuo on nyt muotia, niin sitä en ainakaan halua". Vaikka oikeasti taidan haluta. :D

      Poista
  2. Olipa ihanan piristävä uusi hääblogilöytö! :) Nimi lukijapalkissa (A E) vähän hämää, mutta liityin ehdottomasti siis lukijaksi!

    Mutta mitä tästä itse postauksen aiheesta, mä en ole oikein osannut itse niihin niinkään paneutua. Ei sen puoleen - mä oon aina muutenkin ollut ehkä enemmänkin vähän oman tieni kulkija ja tykkään tehdä asioita vähän kokeiluluontoisesti. Vaikka sitten välillä mentäisiinkin metsään... :-D

    Ihanaa syksynaikaa! <3

    https://tahdoinjo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun liityit lukijaksi, tervetuloa! :) Tuohon ylle jo kommentoinkin, että lehti herätti tosiaan minussakin vastareaktion, että en halua tehdä niin kuin kaikki muutkin, vaan pyrkiä kulkemaan omaa tietä. Tosin siihen usein tykästyy, mitä paljon näkee.

      Ihanaa syksyä sinnekin! Täytyypi käydä tutustumassa sinunkin blogiisi! :)

      Poista
  3. Eksyin juuri ensimmäistä kertaa blogiisi ja pakko sanoa että hyvältä näyttää! Jään ehdottomasti seuraamaan teidän hääsuunnitelmien etenemistä :)

    VastaaPoista